Anti-age - ByNEIS er din specialist

Daniella Neis anti ageing specialist

Mit navn er Daniella Neis, og jeg er anti-age specialist og indehaver af ByNEIS.

Jeg åbnede ByNEIS i 2019 efter længe at have drømt om mit eget sted, hvor jeg kunne sætte alle mine kompetencer og passion for naturlig smuk hud og velvære i spil.

ByNEIS er en lille oase af en skønhedsklinik i Frederikssund, hvor jeg arbejder kompromisløst med professionelle anti-age behandlinger, som er individuelt tilpasset dig, dine ønsker, og din huds tilstand. Samtidig er det vigtigt for mig, at du får den ultimative forkælelse og sanselige oplevelse, mens du er her.

 

Naturlige, effektive anti-age behandlinger

Jeg er anti-age specialist, men jeg mener faktisk, at der ikke findes noget smukkere, end velplejet hud, der ældes med ynde, og det er dét, jeg arbejder kompromisløst for at opnå for dig.

I min optik skal det levede liv, vores unikke mimik og aldring ikke viskes helt væk fra vores ansigter, men jeg kan hjælpe dig med at glatte rynker ud, forbedre din hudkvalitet og give dig et markant friskere og yngre udseende. Dig, bare lidt bedre.

Jeg anvender innovative og effektive teknikker og produkter med evidens bag inden for anti-age, og jeg arbejder på flere parametre på hudfornyelse, styrkelse af dine blodkar, så kroppen selv skaber bedre flow og smukkere hud, samt fugtoptimering af huden.

Noget af det unikke, du får hos mig, er, at hver eneste behandling er skræddersyede og optimerede, så de er allermest effektive. Mit eget mantra er, at jeg hellere vil undvære, end at nøjes, og jeg har det på samme måde på dine vegne. Du skal ikke nøjes, når jeg kan sammenstrikke de bedste behandlinger, der vil give dig vilde resultater. Derfor vil du opleve, at ale mine behandlinger er unikke og ikke som du finder dem hos andre behandlere.


De allermest resultatskabende behandlinger har jeg samlet i ét ultimativt forløb: ByNEIS Anti-age Signatur forløb. Et forløb, som med garanti vil give dig synlige forbedringer af din hud.

 

Ansigtbehandlinger og anti-age behandlinger, der virker

Målet med ByNEIS er at tilbyde kosmetiske behandlinger og anti-age behandlinger, der virkelig virker og skaber stærke resultater. Jeg arbejder helhedsorienteret med huden og kroppen, og det gør jeg med produkter og teknikker, der er veldokumenteret effekt bag. Samtidig skal oplevelsen altid være tryg og behagelig.

Oplev fx indslusning af vitaminer, hvor hudens kvalitet tydeligt bliver forbedret på en sund og naturlig måde med sikkerheden i højsædet.
Fortsæt rejsen med udvalget af luksuriøse behandlinger med kosmetisk og klinisk dokumenteret lysterapi eller teknikker fra Japansk Lifting og Gua Sha, toppet med aromaterapi for ekstra forkælelse.

Jeg behandler udelukkende med potente, virkelig effektive produkter, som jeg selv tror på. 

Uanset hvilken behandling, du vælger hos ByNEIS, vil du altid få en sanselig skønhedsoplevelse med fokus på resultater, du både kan se, mærke og i særdeleshed fortjener.

 

Daniella Neis - kosmetolog i Frederikssund

I dag har jeg til huse som kosmetolog i Frederikssund, hvor jeg også bor privat.

Jeg er uddannet kosmetolog og har mere end 20 års bred erfaring fra beautybranchen, og så har jeg med årene fundet ud af, at jeg har en syvende sans, når det kommer til at arbejde med huden og menneskers velvære.

Min erfaring har jeg fra at arbejde på skønhedsklinik som kosmetolog, at have kørt som repræsentant for Clarins og vejledt kunder i optimale, skræddersyede hudplejerutiner, ligesom jeg har været makeupartist og senere produktchef for CHANEL, indtil jeg kunne mærke, at jeg skulle arbejde tættere på mennesker og med hudoptimering igen.

I år 2016 kom jeg til at arbejde for Scandinavian Cosmetics, hvor jeg tabte mit hjerte til Filorga og deres evidensbaserede, hamrende effektive og helt unikke hudpleje. Her blev jeg uddannet som underviser i Filorga, og senere gik jeg selvstændig og videreuddannede mig til at kunne udføre indslusninger af vitaminer med Filorgas helt unikke cocktail ved Akademiet i Århus. Det gjorde jeg, fordi jeg ikke simpelthen ikke kunne lade være, fordi jeg kunne se, hvilke vilde resultater, jeg kunne skabe, og fordi jeg ikke kunne se, nogen andre tilbød det, jeg gør i dag: resultatskabende, evidensbaserede skønhedsbehandlinger kombineret med omsorg, anti-stress og en reel pause for dig og hele dit nervesystem.

Privat er jeg 49 år og mor til en teenagedatter. Jeg er et åbensindet og nysgerrigt menneske, som elsker gaven i at give. Jeg har nogle særlige evner, og jeg ved, at jeg kan give mine kunder både en særlig oplevelse på min briks, og nogle vidunderlige resultater. Jeg tror også fuldt og fast på kroppens egne superevner, at kroppen har sit helt eget sprog og at kroppen er sjælens spejl. Dertil kommer at huden er kroppens største organ, og den er faktisk god til at fortælle, hvordan kroppen har det, og hvad der er brug for, når vi lytter og kigger.

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen i min oase.

Kærligst,

Daniella Neis