Om ByNEIS

Mit navn er Daniella Neis, og jeg er Anti-age Specialist og indehaver af ByNEIS.

Med mere end 20 års erfaring inden for et æstetisk, smukt udseende og stor passion inden for resultatorienteret anti-age, arbejder jeg kompromisløst med professionelle anti-age behandlinger med dig i fokus, for den ultimative forkælelse.

Hos ByNEIS får du en sanselig skønhedsoplevelse, der skaber resultater du både kan se, mærke og i særdeleshed fortjener.

Jeg anvender innovative og effektive teknikker inden for anti-age og arbejder på flere parametre hudfornyelse. De mest resultatskabende behandlinger har jeg samlet i et ultimativt forløb: ByNEIS Anti-age Signatur forløb.

Oplev Fillmed by Filorga Mesoterapi, hvor hudens kvalitet synligt bliver forbedret på en sund og naturlig måde, med sikkerheden i højsædet.

Rejsen fortsætter med udvalget af luksuriøse behandlinger med kosmetisk og klinisk dokumenteret lysterapi samt teknikker fra Japansk Lifting og Gua Sha sten, toppet med aromaterapi for ekstra forkælelse.

Jeg behandler i produkter fra det professionelle æstetisk-medicinske firma Fillmed by Filorga, og forhandler produkter fra Filorga både on-line og i salonen.

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen i min oase.

 

Kærligst

Daniella Neis