Mesoterapi

Mesoterapi ByNEIS

MESOTERAPI – FILLMED by FILORGA NCTF Vitamin Booster Complex

Jeg sigter efter at lave kompromisløse anti-age behandlinger og forløb, der giver din hud synlige resultater. Derfor har jeg mesoterapi på plakaten.

Jeg har sammensat mit eget forløb med mesoterapi à 5 behandlinger inden for et særligt tidsinterval med opfølgende behandling i en utrolig effektiv kombination med Beauty Angel ELT lysforløb. Netop de to elementer løfter anti-age virkningen til helt nye højder, og jeg har fantastiske erfaringer med forløbet.

Mesoterapi - virker det?

Det korte svar er JA. Ellers udbød jeg ikke behandlingen. Mesoterapi er en yderst effektiv rynkereducerende anti-age behandling. Det virker biologisk ved mikroinjektion af nødvendige vitaminer og mineraler, som huden har behov for, for at dens vitalitet og kvalitet forbedres synligt.

Mikroinjektion betyder indsprøjtning af væske med meget tynd nål. Ved mesoterapi kommer den ultratynde nål kun 1 mm ned i huden, og det gør ikke ondt.

Filorga Laboratories, som jeg arbejder med, er pionér inden for cellulær anti-aging. Den franske læge og cellebiolog dr. Michel Tordjman bag har udviklet et unikt NCTF Complex med over 59 aktive vitaminer, mineraler, aminosyrer, antioxidanter og hyaluronsyre, som findes naturligt i huden, og som er genkendelige for cellerne. Det er dem, huden beriges med under Mesoterapien.                             

Hvilke resultater giver mesoterapi?

Resultaterne af mesoterapi er til at tage at føle på:

  • Fine linjer reduceres.
  • Huden genvinder sin fylde og fugt.
  • Kollagen og elastin stimuleres, så fasthed og elasticiteten i huden forbedres.
  • Hudtonen bliver mere jævn og hudstrukturen forbedres.
  • Vitalitet og glød boostes, og du får et mere sundt og ungdommeligt udseende.


Fra den første behandling med mesoterapi vil du se en forbedring af hudens fine linjer og glød samt en bedre hydrering. De efterfølgende 2 behandlinger vil støt og gradvist forbedre hudens tæthed og hudtone. Og med tiden vil en ægte forbedring af hudens kvalitet og struktur synligt vise sig.

Hos ByNEIS vil du få skræddersyet et professionelt behandlingsforløb helt efter dine individuelle behov. Sådan kan jeg skabe de bedste resultater hver gang.

For optimalt resultat og længerevarende effekt, anbefaler jeg mesoterapiforløb af 5 behandlinger over cirka 4 måneder, samt en sjette opfølgende behandlinger inden for 3 måneder derefter.


Videnskabelig dokumentation bag FILLMED by FILORGA NCTF-serum

Er du nysgerrig på mere information, kan du læse nedenstående forskningsartikler, der opsummerer den videnskabelige dokumentation, som ligger bag FILLMED by FILORGA NCTF-serum og dens hudfornyende og hudforyngende effekt.

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/22151394


Mesoterapi pris

MESOTERAPI FILORGA NCTF VITAMIN BOOSTER
1 x 3 ML
Varighed: 75 min
Pris i DKK
Forbedring af hudens kvalitet, vitalitet, jævn hudtone, opstramning og et sundere udseende. 1.945
MESOTERAPI FILORGA NCTF VITAMIN BOOSTER
2 x 3 ML
Varighed: ca 90 min
Pris i DKK

Har yderligere effekt på specifikke hudældningsproblematikker, kragetæer, linjer omkring munden og dybe rynker samt tørhed.
Tilvalg af Beauty Angel Lys

2.500

195

Tilvalg ekstra boost 3 ML til specifikke områder f.eks halsen

800