Mesoterapi

MESOTERAPI – FILLMED by FILORGA NCTF Vitamin Booster Complex
Jeg sigter efter at lave kompromisløse anti-age behandlinger og forløb, der giver huden synlige resultater. Jeg har fantastiske erfaringer med Mesoterapi forløb á 5 behandlinger inden for et særligt tidsinterval med opfølgende behanling i en utrolig kombination med Beauty Angel ELT lysforløb. Disse to elementer løfter anti-age virkningen til helt nye dimensioner.
Læs mere om den fantastiske Mesoterapi nedenfor;

Mesoterapi er en yderst effektiv rynkereducerende anti-age behandling, der virker biologisk ved, at microinjicere huden de nødvendige vitaminer og mineraler som huden har behov for, således at hudens vitalitet og kvalitet forbedres synligt.

Filorga Laboratories er pioner inden for cellulær anti-aging. Den franske læge og cellebiolog dr. Michel Tordjman udviklede et unikt Injicerbart NCTF Complex med over 59 aktive vitaminer, mineraler, aminosyrer, antioxidanter og hyaluronsyre, som findes naturligt i huden og som er genkendelige for cellerne.                               

Fine linjer reduceres. Huden genvinder sin fylde og fugt. Collagen og elastin stimuleres, så fasthed og elasticitet forbedres. Hudtone udjævnes og hudstruktur forbedres. Vitalitet og glød boostes for et mere sundt og ungdommeligt udseende.

Fra den første behandling med Mesoterapi vil du omgående se en forbedring af hudens fine linjer og glød samt hydrering.

De efterfølgende 2 behandlinger vil progressivt forbedre hudens tæthed og hudtone. Og med tiden vil en ægte forbedring af hudens kvalitet og struktur synligt vise sig.

For optimalt resultat og længerevarende effekt, anbefaler jeg mesoterapiforløb af 5 behandlinger over ca 4 mdr. samt en 6. opfølgende behandlinger inden for 3 mdr. efter endt forløb.

Du vil få skræddersyet et professionelt behandlingsforløb helt efter dine individuelle behov. 

Nedenstående forskningsartikler opsummerer den videnskabelige dokumentation, der ligger bag FILLMED by FILORGA NCTF-serum, som værende hudfornyende og -foryngende.

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/22151394

 

MESOTERAPI FILORGA NCTF VITAMIN BOOSTER
1 x 3 ML
Varighed: 75 min
Pris i DKK
Forbedring af hudens kvalitet, vitalitet, jævn hudtone, opstramning og et sundere udseende. 1.945
MESOTERAPI FILORGA NCTF VITAMIN BOOSTER
2 x 3 ML
Varighed: ca 90 min
Pris i DKK
Har yderligere effekt på specifikke hudældningsproblematikker, kragetæer, linjer omkring munden og dybe rynker samt tørhed.

2.500