Mesoterapi

MESOTERAPI – FILLMED by FILORGA NCTF Vitamin Booster Complex

Mesoterapi er en yderst effektiv rynkereducerende anti-age behandling, der virker biologisk ved, at microinjicere huden de nødvendige vitaminer og mineraler som huden har behov for, således at hudens vitalitet og kvalitet forbedres synligt.

Filorga Laboratories er pioner inden for cellulær anti-aging. Den franske læge og cellebiolog dr. Michel Tordjman udviklede et unikt Injicerbart NCTF Complex med over 59 aktive vitaminer, mineraler, aminosyrer, antioxidanter og hyaluronsyre, som findes naturligt i huden og som er genkendelige for cellerne.                               

Dette NCTF Complex indsluses i huden via microinjektioner med nano nål eller maskine for præcise resulter.

Fine linjer reduceres. Huden genvinder sin fylde og fugt. Collagen og elastin stimuleres, så fasthed og elasticitet forbedres. Hudtone udjævnes og hudstruktur forbedres. Vitalitet og glød boostes for et mere sundt og ungdommeligt udseende.

Fra den første behandling med Mesoterapi vil du omgående se en forbedring af hudens fine linjer og glød samt hydrering.

De efterfølgende 2 behandlinger vil progressivt forbedre hudens tæthed og hudtone. Og med tiden vil en ægte forbedring af hudens kvalitet og struktur synligt vise sig.

For optimalt resultat og længerevarende effekt, anbefaler FILLMED by FILORGA anbefaler 3 – 5 behandlinger.

Du vil få skræddersyet et professionelt behandlingsforløb helt efter dine individuelle behov. Du er velkommen til at booke en gratis konsultation inden dit forløb, for en mere udførlig vejledning.

Nedenstående forskningsartikler opsummerer den videnskabelige dokumentation, der ligger bag FILLMED by FILORGA NCTF-serum, som værende hudfornyende og -foryngende.

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/22151394

FILORGA NCTF VITAMIN BOOSTER 3 ML
Varighed: 75 min
Pris i DKK
NCTF 3 ML inkl. nanonål til øjenomgivelserne samt  1.845
frugtsyre efter behov
FILORGA NCTF VITAMIN BOOSTER 2 x 3 ML
Varighed: 75 -90 min
Pris i DKK
NCTF 3 ml. og 3 ml. ekstra boost
- Inkl. nanonål og frugtsyre efter behov
2.500