Lifting Gua Sha® - Naturligt ansigtsløft & Beauty Angel Lysbehandling

LIFTING GUA SHA® - NATURLIGT OG IKKE-KIRUGISK ANSIGTSLØFT

Lifting Gua Sha® består både af en Japansk Lifting samt massage med Gua Sha sten & kosmetisk Cupping.

Lifting Gua Sha er det sunde alternativ til botox. Behandlingen er en kombination af flere ansigtsløftnings teknikker og akupressur, som tilsammen giver synlige resultater og foryngende effekt.

Japansk Lifting tager udgangspunkt i, at ansigtsmusklerne har behov for gymnastik for at forblive spændstige og ungdommelige.

Zoneterapi punkterne i ansigtet er forbundet med kroppens indre organer. Kroppens og organernes ubalancer afspejles i ansigtets linjer og udtryk.

Ansigtszoneterapi kombineret med lymfedrænage samt cupping giver et helt unikt ansigtsløft samt omgående virkning på ansigtes glød og udstrålling, idet spændinger i muskler og væv frigives.

I forbindelse med Japansk Lifting stimuleres 24 akupunkturpunkter, blodcirkulationen øges, toksiner fjernes, væv iltes, og kollagen- og elastinproduktionen stimuleres. Rynker og poser under øjnene reduceres, og huden opstrammes.

Behandlingen indledes med afrensning med varme håndklæder og aromaterapi fra naturlige æteriske olier for en behagelig og afstressende oplevelse. Massage af ansigt, hals og decollete efterfulgt af drænage med Gua Sha sten og Cupping.

For en ultimativ udglattende effekt, samt forbedring af hudens kvalitet, afsluttes behandlingen med Beauty Angel lysbehandling inkl. special maske tilpasset din huds individuelle behov. (Læs mere om Beauty Angel på siden)

Lifting Gua Sha®
Varighed: 75 min
Pris i DKK
Lifting Gua Sha® Inkl Beauty Angel lysbehandling 1.295
Forløb á 10 gange – Du sparer 1.955 10.995
Tilvælg Light peel frugtsyre 195