ByNEIS SIGNATUR FACIAL

ByNEIS Signatur Facial

 

ByNEIS Signatur Facial er en personlig og skræddersyet tur i himlen, til dig der gerne vil opnå komplet velvære og forkælelse kombineret med de mest effektive teknikker til anti age. 

 

Behandlingen indledes med velkomst ritual, og huden afrenses med aromatiske varme håndklæder. Efterfølgende kan du nyde en afstressende og resultatorienteret behandling, som tilpasses og skræddersyes din huds aktuelle behov og ønsker. Behandlingen indeholder frugtsyre peeling samt en dejlig afslappende og samtidig opstrammende ansigtsmassage med lifting teknikker. Afslutningsvis påføres huden en specialmaske efter hudens behov, som plejer og opstrammer huden intenst sammen med Beauty Angel lys. Imens du ligger under lyset kan du nyde en afstressende hovedbundsmassage. 

 

Beauty Angel lysbehandlingen er en skøn effektiv lysbehandling, som er målrettet ældningstegn i huden i ansigtet og på decollete.

 

Beauty Angel effektive lysspektre igangsætter en større celle-mekanisme og reparation for at bindevævscellerne igen kan danne mere kollagen, hyaluronsyre og elastin, så du kan modvirke og forebygge ældning af din hud.

 

Den ultimative forkælelse til din hud, krop og sind.

ByNEIS Signatur Facial

Varighed: 90 min

Pris i DKK

ByNEIS Signatur Facial

1.349,00

Tilvælg retning/voks af bryn

135,00

Tilvælg retning/voks samt farv. Bryn

250,00

Tilvælg dybderens

195,00