ByNEIS Signatur Facial inkl. lysbehandling

ByNEIS Signatur Facial er en personlig og skræddersyet tur i himlen, til dig der gerne vil opnå komplet velvære og forkælelse kombineret med de mest effektive teknikker til anti age. 

Behandlingen indledes med velkomst ritual, og huden afrenses med aromatiske varme håndklæder. En let dybderens vil forekomme, hvis der er behov for det. Efterfølgende kan du nyde en afstressende og resultatorienteret behandling, som tilpasses og skræddersyes din huds aktuelle behov og ønsker. 

Behandlingen indeholder frugtsyre peeling samt en dejlig afslappende og samtidig opstrammende ansigtsmassage med lifting teknikker. Afslutningsvis påføres huden en specialmaske efter hudens behov, som plejer og opstrammer huden intenst sammen med Beauty Angel lysterapi.  

Beauty Angel lysbehandlingen er en skøn effektiv lysbehandling, som er målrettet ældningstegn i huden i ansigtet og på decollete. 

Beauty Angel effektive lysspektre igangsætter en større celle-mekanisme og reparation, for at bindevævscellerne igen kan danne mere kollagen, hyaluronsyre og elastin, så du kan modvirke og forebygge ældning af din hud.

 Den ultimative forkælelse til din hud, krop og sind. 

ByNEIS Signatur Facial

Varighed: 90 min

Pris i DKK

ByNEIS Signatur Facial

1.495

Tilvælg retning/voks af bryn

 195

Tilvælg retning/voks og farvning af bryn

  295