ByNEIS Antiage Signaturforløb 7 uger

ByNEIS Antiage Signaturforløb

 

Jeg insisterer på at det bedste i mit arbejde med at optimere og forskønne din hud. Derfor har jeg sammensat mit helt eget ultimative behandlingsforløb, ByNEIS Antiage Signaturforløb. Her har jeg håndplukket de allermest virksomme behandlingsformer og produkter, så de løfter effekten til nye højder og giver dig vilde resultater.

ByNEIS Antiage Signaturforløb er relevant for dig, der virkelig gerne vil rykke på nogle hudproblematikker – om det er rynker, slap hud, trist hud, hud med grove eller store porer.

Du kommer én gang om ugen i 7 uger, og behandlingsforløbet, tør jeg godt sige, er både højpotent og unikt.

 

Rynkereducerende og hudoptimerende ansigtsbehandling

 ByNEIS Antiage signaturforløb er målrettet:

  • Behandling af kragetæer og dybe rynker ved øjnene
  • Reducering af fine linjer og tynd hud under øjnene
  • Behandling af bekymringsrynker i panden
  • Minimering af dybe rynker i panden
  • Behandling af marionetlinjer og grov struktur omkring munden
  • Behandling af pigmenteringspletter, leverpletter og uens hudtone
  • Forbedring og minimering af akne ar, store porer og ujævn hud
  • Afhjælpe tab af spændstighed og tynd hud
  • Minimering af synlige blodkar og rødme

 

Sådan foregår ByNEIS Antiage Signaturforløb

Du behandles én gang om ugen i 7 uger med en uges pause mellem hver behandling for optimale resultater.

1. behandling uge 1:
Man starter med at få en grundig dybderens. Vi renser porerne for tilstopninger og urenheder og afslutter med en Beauty Angel lysbehandling, som sætter gang i cellefornyelsen på tre forskellige frekvenser, der arbejder med hudens forskellige lag og blidt vækker hudfabrikkerne nede i dybet.

Det gør vi for at have det allerbedste fundament at bygge huden op på ny. Man bygger heller ikke et nyt hus på et dårligt fundament.

 Vi taler om din hjemmehudpleje, og jeg anbefaler et skræddersyet hudplejeprogram til hjemmebehandling, som jeg vejleder dig i. Særligt vigtig er SPF-beskyttelse og solbeskyttelse med hat og solbriller.

Varighed: 1 time

2. behandling uge 2:
Din anden behandling starter med frugtsyre-behandling og efterfølges af mesoterapi.

Syrebehandlingen er til at komme af med alle de mange afstødte, forhornede lag hud, så huden er modtagelig for alle de dejlige vitaminer, der bagefter lirkes forsigtigt ind med mesoterapiens tynde nanonål 1 mm ned i huden. Det gør ikke ondt! Herfra klarer blodforsyningen arbejdet og transporterer alle de lækre vitaminer ned i hudens dybere lag, hvor de optages for et virkelig effektivt boost af alle cellernes små fabrikker.

Hvad er mesoterapi?

Mesoterapien er en fuld cocktail kaldet Fillmed NCFT booster. Den består af 59 aktive virkestoffer, som er vitaminer og en masse gode aminosyrer og hyaluronsyre – eller sagt på en anden måde: Den perfekt afbalancerede celleføde, som påvirker huden til at producere mere kollagen, elastin og hyalyron, som alt sammen genopretter fugten, elasticiteten og volumen i huden. Samtidig minimeres rynker og gløden maksimeres.

Døjer man med meget rynket hud og er ked af dét, kan man tilkøbe en ren hyalyron-ampul, som vi kan mixe med vitaminerne.  Det fungerer ligesom, når man putter en rosin ned i et glas vand – den bliver helt plumpet op og får genskabt sin fugt og fylde. Hyaluron eksisterer naturligt i vores hud og er fugt-maestroen i huden. Hyalyron er et lillebitte naturligt sukkermolekyle, der kan bære sin egen vægt mange, mange, gange i fugt, og derfor hjælper den til at genoprette hudens fylde og spændstighed og forbedre hudens evne til at holde på fugten.

Efter mesoterapien har jeg valgt at lægge en ekstra booster-behandling, som ikke hører med i et traditionelt mesoterapi-forløb. Her bliver huden pakket ind i en dejlig, effektiv maske og får igen en kort omgang cellefornyende lysbehandling, som både fremmer hudens reparationsevne og samtidig lægger en beroligende dyne hen over en hud, der lige er blevet behandlet med nåle.

– Alt sammen for at gå kompromisløst efter de bedst mulige resultater og den smukkeste og sundeste hud, vi kan opnå.

Varighed: 2 timer.

Læs mere om mesoterapi.

 

3. behandling uge 3:

Efter mesoterapien ugen før, får du 15 minutters kosmetisk kollagen lysbehandling med Beauty Angel ELT lys, der reparerer, stimulerer og understøtter huden og det behandlingsforløb, vi er i gang med. Behandlingen stimulerer dybt ned i huden og virker både ekstremt genoplivende for huden, og fylder samtidig din og krop med velvære, fordi lyset i sig selv er oxytocin-fremmende. Oxytocin bliver populært kaldt kærlighedshormonet, fordi det fylder vores kroppe med lykkefølelse og velvære og blandt andet produceres, når vi mærker kærlighed.

Varighed: ca. 45 min.

 

4. behandling uge 4:

Du får endnu en omgang mesoterapi efterfulgt af kort lysterapi – samme procedure som anden uge.

Varighed: 2 timer.

 

5. behandling uge 5:

Du får 45 minutters Beauty Angel lysbehandling for at reparere og understøtte mesoterapien igen som i uge 3.

 

6. behandling uge 6:
Du får mesoterapi-behandling og kort lysbehandling for tredje gang.

Varighed: 2 timer

 

7. behandling uge 7:

Forløbet afsluttes med en sidste omgang understøttende, reparerende Beauty Angel lysbehandling.

Varighed: ca. 45 min.


HUSK: Drik godt med væske både før og efter og nyd forløbets fremgang.

 

Pris i DKK

Eksklusivt ByNEIS Antiage Signaturforløb 7 behandlinger
8.995
Bestil tid til ByNEIS Antiage Signaturforløb
Giv ByNEIS Antiage Signaturforløb i gave
ByNEIS Antiage Signaturforløb m. Beauty Angel lysbehandling