ByNEIS Beauty Angel lysbehandling

ByNEIS Beauty Angel lysbehandling

 

 

ByNEIS Beauty Angel lysbehandling er min udgave af Beauty Angel lysbehandling tilføjet ekstra behandling og velvære for at højne både effektiviteten og forkælelsen i en omsorgsfuld pause fra hverdagen.

Du kan booke enkeltstående behandlinger, men for fuldt udbytte og maksimal effekt anbefaler jeg forløb af 5 eller 10 behandlinger med 15 minutters intensiv Beauty Angel lys, men både før, under og efter behandlingen, har jeg skruet på alle knapper, der booster effekten og din følelse af wellness.

ByNEIS Beauty Angel Lysbehandlingsforløb er ikke bare lysterapi - det er luksuriøs og effektiv minifacial af ca. 45 min varighed.

 

Hvordan udmærker ByNEIS Beauty Angel lysbehandlingsforløb sig?

Hver lysterapibehandling starter med en exceptionelt grundig og behagelig afrensning af din hud, effektiv eksfoliering med enzymer, der garanterer, at din hud er ren og klar til at få det maksimale ud af lysbehandlingen.

Før lysbehandlingen starter, påføres du en specialmaske tilpasset din huds individuelle behov. Lysets effekt vil påvirke din huds evne til at optage maskens aktive virkestoffer, så du opnår en optimeret effekt af hver eneste behandling.

Efter den behagelige lysbehandling, masserer jeg serum og en dejlig dagcreme på din hud, så den er mættet, beskyttet og glad, før du træder ud i verden igen.

Jeg lægger vægt på, at forarbejdet i hvert enkelt trin før, under og efter er i orden, for så kan behandlingen skabe endnu bedre resultater. Samtidig lægger jeg altid vægt på at skabe et sanseligt frirum, når man er hos mig.

Derfor finder du ingen selvbetjening, halve- eller ekstra hurtige løsninger i forbindelse med den lysbehandling, jeg tilbyder.

 

Hvad er Beauty Angel Lysbehandling?

Beauty Angel er en virkelig dejlig, effektiv og innovativ lysbehandling med klinisk dokumenteret effekt.

Lavpraktisk giver Beauty Angel lysbehandlingen fem forskellige lysbølger, svarende til de fem farver, der er i dagslys, men uden nogle former for skadelige stråler.

De fem lysbølger penetrerer de forskellige lag i huden fra de øverste til de dybere lag, og det gør de helt blidt, men meget effektivt og med masser af energi til cellerne. Alle kroppens celler elsker lys – især fibroblastcellerne, der udgør en stor del af bindevævet i huden.

Under lysbehandling bliver fibroblastcellerne tanket virkelig godt op med energi, og det genaktiverer og booster den celleaktivitet nede i hudens underliggende ”fabrikker”, som ellers naturligt aftager med alderen, og gør vores hud mere slap, rynket og mindre velhydreret.

Når fibroblastcellerne bliver tanket op med energien fra det særlige lys, vækkes de til at gå i gang med effektivt at producere kollagen, elastin og hyalyron. Tre meget vigtige elementer for hudens vitalitet.

Kollagen fungerer som fjedre i en madras, bare for din hud og dine blodkar. Den giver den styrke og affjedring. Hyalyron er hudens egen fugtbærer og -binder, der sørger for en velfugtet hud med volumen, og elastin er det elastiske protein, der gør, at huden kan vende tilbage til sin oprindelige form, efter vi har krøllet og foldet den.

Læs mere om Beauty Angel. 

 

Resultater med Beauty Angel Lysbehandling

At booste potente, naturlige trio af kollagen, elastin og hyalyron betyder altså decideret hudfornyelse. Men det betyder også, at huden får en bedre kvalitet, at lysbehandlingen mindsker rynker betragteligt, at porrestrukturen bliver forfinet, at pigmentpletter aftager, og at hudens glød revitaliseres. Beauty Angel Lysbehandling kan også skabe markant forbedring ved eksem og ved hudsygdomme som bl.a psoriasis.

I kombination med mine tilføjelser til lysbehandlingen er det ikke bare et lækkert, men særdeles effektivt behandlingsforløb.

 

TIP: Book lysbehandlingen 1 gang om ugen i 6-12 uger for at opnå et målrettet resultat på rynker ved øjnene, panden, kinderne, og for at give huden mere volumen samt en opstrammende effekt. Hudstruktur, arvæv og uren hud forbedres markant.

ByNEIS Beauty Angel Lysbehandlingsforløb er en særlig aktiv indsats for at nå i mål med dine forventninger og forbedre din hudkvalitet.


Pris på ByNEIS Beauty Angel Lysbehandlingsforløb

Køb 1 behandling inkl. specialmaske eller øjenmaske

795

Køb 10 behandlinger inkl. specialmaske skræddersyet din huds individuelle behov og tilstand. SPAR 1.055,-

6.895

Køb 5 behandlinger - 

3.475
Bestil tid ByNEIS Beauty Angel lysbehandling
Gavekort ByNEIS Beauty Angel lysbehandling
Beauty Angel lysnehandling