FILORGA Lift-Structure Radiance

FILORGA Lift-Structure Radiance

LIFT-STRUCTURE® er Filorgas hudpleje serie, der kontinuerligt behandler alle aspekter af slap hud. Serien henvender sig til 40+ , hvor huden begynder at miste sin fasthed og elasticitet, hvor den kan synes mere træt, uensartet og mangle blødhed samt udstråling.

LIFT STRUCTURE RADIANCE FLUID er en rosa tonet daglig fluid, der anvendes som en dagcreme. Giver straks huden et mere levende og ensartet skær - anvendt alene eller under makeup. Passer alle hudtoner.

LIFT seriens Plasmatic Lifting Factors giver huden et løft, og en cocktail af ingredienser, beskytter og giver øjeblikkelig effekt i form af en mere ensartet og levende hudtone med smuk glow.

 

 

Plasmatic Lifting Factors er kerneformuleringen i LIFT serien og inspireret af de bedste opstrammende ingredienser fra injicerbare face lift injektioner:
Cellulære faktorer (udvundet fra gurkemeje) for opstramning af vævet og glattere ansigtstræk + kollagen (udvundet fra havalger) for volumen + hyaluronsyre og konjakrod for at give volumen og binde fugt i huden.

• Color-Control Complex/Papaya enzym – giver udstråling og øger cellefornyelsen.
• Anti-glykation peptid – modvirker gusten/træt hud
• Gojibær – vitaliserer, reparerer, nærer og er vitamin- og mineralrige.
• Tigergræs – anti-inflammatorisk, dæmper rødme, beskyttende.
• Mineralrigt havvand – med detox-effekt, styrkende, anti-inflammatorisk.
• Perlemors partikler – lysreflekterende, giver naturlig udstråling og levende glow.

Shop her