FILORGA GLOBAL-REPAIR - En nærende og multi-revitaliserende serie til den modne hud

FILORGA GLOBAL-REPAIR - En nærende og multi-revitaliserende serie til den modne hud

Global-Repair Serum og Creme har nu fået selskab af Global-Repair Essence og Global-Repair Eyes & Lips.

I forbindelse med overgangsalderen ændrer huden sig i takt med den ændrede hormonbalance, hvor der sker en drastisk nedgang i mængden af østrogen. Alderstegn som rynker, mistet volumen, tørhed og pigmentpletter synes ofte og ret pludseligt mere synlige. Huden ser mere træt ud, og den mangler vitalitet og udstråling.

Filorga har udviklet Global Repair til den modne hud, hvis formler med Intensive Repairing Factors effektivt behandler den modne huds udfordringer for at give øjeblikkeligt velvære samt synlige resultater efter 7 dage.

Global-Repair med Intensive Repairing Factors
Intensive Repairing Factors giver træt hud nyt liv med ceramider, omegasyrer og vitaminer, som tilsammen gør, at huden genvinder sin smidighed og vitalitet samtidig med, at dens naturlige beskyttende barriere genoprettes og styrkes. Aktive mesoingredienser og boosters inspireret af de mest benyttede professionelle æstetiske behandlinger giver synlig effekt på alderstegn for en glattere, fastere samt mere ensartet hud med en levende udstråling.

GLOBAL-REPAIR CREAM
Super koncentreret creme med intensivt genopbyggende egenskaber, der har en korrigerende effekt på dybe rynker, tør hud, slappe konturer, uensartet pigmentering og træt hud.

Global-Repair Cream har en let konsistens, der smelter ind i huden uden at fedte og efterlader den fløjlsblød. Anvendes morgen og aften i et tyndt lag. Om aftenen kan cremen anvendes som over night mask, hvor den påføres som maske og sidder natten over.

Shop Global-Repair Cream

GLOBAL-REPAIR INTENSIVE SERUM
Nutri-Restorative Multi Revitalising Serum
Et serum med en effekt som et kraftfuldt foryngende shot. Med Intensive Repairing Factors samt power ingrediensen retinol samt glycogen, der stimulerer fibroblast-aktiviteten og dermed hudens produktion af hyaluronsyre og kollagen.

Global Repair Serum anvendes under Global Repair Cream. Om natten kan serummet blendes med cremen for at drage fordel af en suveræn natmaske.

Shop Global-Repair Serum

 

GLOBAL-REPAIR ESSENCE
En rig, nærende, fugtende essence/lotion, der med sin fløjlsbløde og forfriskende konsistens øjeblikkeligt giver huden blødhed og velvære.
Global-Repair Essence styrker hudens beskyttende barriere, tilfører fugt og næring. Som en hudpleje primer forbereder den huden og optimerer effekten af den efterfølgende pleje.

Formlen
• Intensive Repairing Factors, Global-Repair seriens kerneformulering med 50 meso-ingredienser (NCEF) + en nærende trio af vegetabilske olier + 4 cellulære boosters
• Ceramider, der nærer huden
• Brune alger, der nærer, fugter, beroliger og har antioxidativ effekt
• Hyaluronsyre med lav molekylær vægt fugter huden i dybden
• Konjakrod med fugtbindende og fugtbevarende egenskaber.

Shop Global-Repair Essence 

 

GLOBAL-REPAIR EYES & LIPS
Et sandt beauty boost til øjen- og læbeområdet. Et luksuriøst, multiaktivt specialistprodukt, der giver en intens foryngende effekt med en blød konsistens, der smelter ind i huden.
Mørke rande, hævelser, linjer og rynker ved øjenomgivelserne mindskes, og udstrålingen øges for et friskere blik, mens læbekonturen defineres for glattere og mere definerede læber.

Formlen
• Intensive Repairing Factors, Global-Repair seriens kerneformulering med 50 meso-ingredienser (NCEF) + en nærende trio af vegetabilske olier + 4 cellulære boosters
• Hyaluronsyre med lav molekylær vægt fugter huden i dybden
• Konjakrod med fugtbindende og fugtbevarende egenskaber
• Sesamfrø ekstrakt, der glatter, styrker og forstærker hudbarrieren
• Tuberose/Nathyacint, der styrker mikrocirkulationen og har reparerende effekt.
• Peptider, der giver fasthed og et løft til huden
• Pæon-ekstrakt, der giver udstråling og vitaliserer.

Anvendelse
På ren hud morgen og aften. Fordel et fint lag ved øjenomgivelserne og ved læbekonturen.

Shop Global-Repair Eyes & Lips