FILORGA Flash Nude - Aktiv makeup

FILORGA Flash Nude - Aktiv makeup

Aktiv makeup, der kombinerer øjeblikkelig perfektion med en multi-korrigerende effekt.

Filorgas nye serie af makeup produkter med lette konsistenser er nemme og hurtige at anvende i en travl hverdag. Takket Filorgas ekspertise inden for medi-kosmetisk hudpleje giver seriens produkter både et smukt resultat her og nu samt på sigt i form af en mere ensartet hud med øget udstråling.

PORE-EXPRESS 30 ml
Denne primer indeholder talg-absorberende mineralpudder samt optisk udglattende og forfinende ”blurring” ingredienser, der tilsammen giver en øjeblikkelig matterende og poreforfinende effekt, mens huden synes mere ensartet, klar og ren.
Ingredienser som polysakkarider, niacinamid, botaniske og havudvundne ekstrakter vil på sigt give en mere mat hud, med mindre synlige poreåbninger, mens den også vil modvirke urenheder. Oliefri og ikke-komedogen.
Perfekt til kombineret samt fedtet hud. Anvendes partielt (T-partiet) eller i hele ansigtet ved behov.

Shop her

TIME-FLASH 30 ml
En anti-age primer, der forener hudplejende egenskaber med en øjeblikkelig photoshop effekt, for en synligt forbedret hudstruktur. Time-Flash virker som ” et viskelæder”, der udglatter, minimerer porer og får hudtonen til at fremstå mere ensartet.
Polysakkarider lægger sig som en usynlig film på huden for en løftende effekt. Plejende & korrigerende ingredienser minimerer fine linjer samt rynker og giver volumen for en fastere hud med en smukkere struktur på sigt.
Påføres over dagcreme inden makeup med strygende bevægelser. Undgå at massere produktet ind. (Kan også anvendes uden makeup).

Shop her

FLASH-NUDE 30 ML
En flydende, farvet fluid, der med hudfusionerende pigmenter giver ensartet hud med smuk udstråling. Formuleringen fusionerer med huden og giver et ”nude” resultat og en ”no makeup” følelse.
SPF 30 samt niacinamid beskytter huden mod UV- stråler samt forurening og fugtende hyaluronsyre, aktive botaniske ekstrakter samt peptider, vil dag for dag vil give en glattere mere ensartet hud med øget udstråling.
Anvend et tyndt lag for et meget naturligt resultat eller læg Flash Nude i flere lag for et mere dækkende resultat. Passer alle hudtyper. Ikke-komedogen.
6 nuancer.

Shop her

FLASH-NUDE POWDER 6,2 g
En kompakt universalpudder med silkeblød konsistens i en matterende, transparent nuance for en silkeblød finish. Det fine pudder, der påføres med makeupbørste, lægger sig usynligt på huden, matterer den og giver samtidig huden mere liv. Giver øjeblikkelig perfektion takket ”Perfect & blur-teknologi” med ultrafint micro-silica pudder samt hyaluronsyre. Et botanisk kompleks bestående af bl.a. solsikkeekstrakt og proteiner fra moringafrø beskytter og reducerer effekterne fra frie radikaler genereret af blåt lys, infrarødt lys og forurening.
Polysaccarider udvundet fra havet (plankton) giver på sigt en mere ensartet hudstruktur med øget udstråling. Passer alle hudtyper. Ikke-komedogen.

Shop her